Castellano

Mar i Victoria, i Sacha i Conillet, campions de l’Autonòmic per parelles de One Wall

Mar i Victoria, i Sacha i Conillet, campions de l’Autonòmic per parelles de One Wall
  MÉS FOTOS
  Mar i Victoria, i Sacha i Conillet, campions de l’Autonòmic per parelles de One Wall - (foto 2)
  Mar i Victoria, i Sacha i Conillet, campions de l’Autonòmic per parelles de One Wall - (foto 3)

  Tavernes Blanques ha sigut l’escenari en el qual s’han decidit les campiones i els campions Autonòmics de One Wall per parelles. Després d’una intensa jornada de vesprada de diumenge, tant en homes con en dones s’han establert els actuals campions. En dones s’han imposat els equips de Bicorp, Tavernes Blanques C, Faura i Borbotó A. En homes, els campions són Parcent, Meliana A, Tavernes Blanques i Massalfassar.

  En total han jugat 56 equips, 112 esportistes representant a 22 clubs, destacant els clubs de Meliana, amb 12 equips i Tavernes Blanques amb 11. Han participat equips d’Algímia, Almassora, Alqueria Asnar, Beniarbeig-El Verger, Bicorp, Bonrepòs i Mirambell, Borbotó, Carlet-Volea, Faura, Foios, Massalfassar, Meliana, Moixent, Montserrat, Parcent, Pelayo, Petrer, Pobla Vallbona, Rafelbunyol, Tavernes Blanques, Laguar i Xeraco.

  El triomf en la màxima categoria femenina, Femení A, ha sigut per a Bicorp, amb Mar i Victoria, que han acabat per davant de Mónica i Ester, de Tavernes Blanques, i Irene i Adriana, de Borbotó B. En Femení B, Tavernes Blanques C, amb Paula i Mireia, s’ha proclamat campió per davant de Meliana C, amb Mar i Mamen, i Meliana B, amb Anna i Eva.

  En les categories inferiors, en juvenils femení s’ha imposat Faura, representat per Ángela i Marina, seguides de Lucía i Lluna, de Borbotó, que han sigut segones, i Susanna i Isabel, de Rafelbunyol, terceres. En infantils femení Borbotó A ha vençut amb Clara i Sílvia, a les quals han acompanyat en el podi de la categoria les jugadores de Moixent, Vanessa i Luna, en segona plaça, i les de Meliana, amb Mar i Emma.

  En homes, en la categoria reina, Masculí A, Sacha i Conillet van donar el títol a Parcent. Segons i tercers van ser de Tavernes Blanques, amb l’equip B d’Albert i Mario en segona posició, i el C de Marc i Carlos en la tercera. Pel que fa a la categoria Masculí B, Meliana A amb Pau i Miquel va aconseguir la victòria, seguits de Tavernes Blanques E amb Ximo i Iván, i Tavernes Blanques D amb Lluís i Toni.

  Pel que fa a les categories inferiors, en Juvenil es va imposar Tavernes Blanques amb Alejandro i Álvaro, amb Algímia en segona posició amb Víctor i Borja, i Bicorp en tercera amb Hugo i Alejandro. En infantils masculí, Raúl i Javier van portar el títol cap a Massalfassar, Joan i Jesse van aconseguir la segona plaça Carlet-Volea, i la tercera per a Óscar i Vicente per a Borbotó.

  Resultats Campionat Autonòmic One Wall per parelles:

  FEMENÍ A

  1. Bicorp - Mar i Victoria

  2. Tavernes Blanques A - Mónica i Ester

  3. Borbotó B - Irene i Adriana

  FEMENÍ B

  1. Tavernes Blanques C - Paula i Mireia

  2. Meliana C - Mar i Mamen

  3. Meliana B - Anna i Eva

  JUVENIL FEMENÍ

  1. Faura - Ángela i Marina

  2. Borbotó - Lucía i Lluna

  3. Rafelbunyol - Susanna i Isabel

  INFANTIL FEMENÍ

  1. Borbotó A - Clara i Sílvia

  2. Moixent - Vanessa i Luna

  3. Meliana - Mar i Emma

  MASCULÍ A

  1. Parcent - Sacha i Conillet

  2. Tavernes Blanques B - Albert i Mario

  3. Tavernes Blanques C - Marc i Carlos

  MASCULÍ B

  1. Meliana A - Pau i Miquel

  2. Tavernes Blanques E - Ximo i Iván

  3. Tavernes Blanques D - Lluis i Toni

  JUVENIL MASCULÍ

  1. Tavernes Blanques - Alejandro i Álvaro

  2. Algímia - Víctor i Borja

  3. Bicorp - Hugo i Alejandro

  INFANTIL MASCULÍ

  1. Massalfassar - Raúl i Javier

  2. Carlet-Volea- Joan i Jesse

  3. Borbotó - Óscar i Vicente

  Pujar