Castellano

Inscripcions obertes per a l'Autonòmic de One Wall Individual i Parelles

Inscripcions obertes per a l'Autonòmic de One Wall Individual i Parelles
  • El dilluns 29 de novembre es tanca la inscripció per a la competició de One Wall Individual. Mentre que el període de parelles acabara el dilluns 13 de desembre

La XI edició dels Autonòmics de One Wall Individual i de Parelles es disputaran en el mes vinent de desembre. Des d'aquesta mateixa setmana els jugadors i jugadores dels clubs de pilota valenciana es poden inscriure a les competicions de One Wall de clubs, que se celebraran en el magnífic pavelló de Tavernes Blanques.

La primera competició de jugar-se serà la del One Wall Individual, que es disputarà el dimecres 8 de desembre, aprofitant que és un dia festiu. Per a inscriure's en aquesta competició els clubs disposen fins al dilluns 29 de novembre, en la qual hi haurà fins a set categories de competició com són, Masculina A, Masculina B, Masculina Veterans (+ 45 anys), Masculina Juvenils, Masculina cadets, Masculina infantils, Femenina B, Femenina Veteranes (+45 anys), Femenina Juvenils, Femenina cadets, Femenina infantils

Mentre que, la competició de parelles es realitzarà el diumenge 19 de desembre, la qual serà una de les últimes competicions de l'any 2021. El període d'inscripció per a la competició d'equips ja està obert i es tancarà el dilluns 13 de desembre. En aquesta modalitat els equips es poden inscriure en deu categories de competició diferents, que són les mateixes que l'individual més la categoria Femenina A.

Al llarg de les 10 edicions anteriors d'aquesta competició internacional han aconseguit algun títol de campions individual o per equips els clubs de Moncofa, Racó la Pobla de Vallbona, Borbotó, Parcent, Onda i Tavernes Blanques.

  

Pujar