Castellano

Detingut l'amo de quatre gossos que van ferir de gravetat amb les seues mossegades a diverses persones a Tavernes Blanques

Detingut l'amo de quatre gossos que van ferir de gravetat amb les seues mossegades a diverses persones a Tavernes Blanques
  • Una de les víctimes greus va haver de ser intervinguda quirúrgicament per les ferides al cap, cames, dits i coll

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 66 anys, com a responsable de les lesions produïdes pel seu gossos que van atacar a diverses persones a Tavernes Blanques i produir-li a una d'elles múltiples ferides de caràcter greu al cap, cames, dits i coll, per la qual cosa va haver de ser intervinguda quirúrgicament. Les altres víctimes presentaven mossegades i arraps lleus.

Els fets van ocórrer el dilluns passat sobre les dues menys quart de la vesprada en la localitat valenciana de Tavernes Blanques quan diverses persones van alertar que quatre gossos estaven atacant a nombrosos vianants que es trobaven per la zona.

Quan els agents van arribar al lloc van observar que diverses persones haurien patit mossegades dels cans i que un d'elles es trobava ferida de gravetat, tombada en el sòl amb esquinçaments a les cames. Pel que sembla, els transeünts que van auxiliar a l'home tendit, van ser atacats de nou pels gossos. A més, els animals es van abalançar feia una persona que estava pels voltants.

La víctima de caràcter greu va ser traslladada en ambulància fins a l'hospital Clínic de València per a ser avaluada de les lesions. L'home tenia múltiples mossegades al capdavant, dits i coll, a més d'esgarrapades i erosions en braços, troncs i cames.

Els agents van iniciar un dispositiu de cerca per a la localització dels gossos que els va conduir fins a una casa en la qual hi havia en els exteriors quatre gossos en actitud agressiva. Després de realitzar les gestions pertinents per a la identificació de l'amo, finalment el van localitzar quan va acudir al seu domicili, al no respondre a les trucades al seu telèfon personal.

Per tals fets, l'amo dels gossos que manca d'antecedents policials, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions, que va ser posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerit.

Pujar