Castellano

Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual

Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual
  • Tavernes Blanques gaudeix d'una fase molt igualada amb un triple empat entre les tres primeres jugadores

MÉS FOTOS
Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual - (foto 2)
Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual - (foto 3)
Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual - (foto 4)
Mar de Bicorp primera campiona del 10ª Autonòmic de One Wall individual - (foto 5)

El 10ª Autonòmic de One Wall individual va tindre la seua primera jornada aquest cap de setmana en el Pavelló de Tavernes Blanques, amb la disputa de la fase final femenina A. Finalment van jugar només quatre jugadores, després de la retirada de Mónica del CPV Tavernes Blanques amb problemes físics, disputant la competición; Amparo CPV Borbotó, Joana CPV Tavernes Blanques, Mar CPV Bicorp i Victoria CPV Bicorp. Des del primer punt la competició va ser molt intensa i amb partides anivellades. En la primera partida, Amparo va guanyar per 18 a 15 a Mar. En la segona partida, Victoria guanya per 18 a 8 a Joana. En la tercera partida Amparo va tornar a guanyar per 18 a 8 a Joana. En la quarta partida Mar va guanyar per 18 a 12 a Victoria. En la cinquena partida, Victoria va guanyar a Amparo per 18 a 13. Tancant la competició la partida que va enfrontar a Mar contra Joana, i que va guanyar la jugadora de Bicorp per 18 a 8, aconseguint un títol molt disputat on les tres primeres jugadores van jugar a gran nivell. Joana va barallar amb aquestes grans jugadores, però no va aconseguir guanyar cap partida, encara que deixe patent tota classe en cadascuna de les partides.

Amb aquest títol la jugadora de Bicorp, Mar, aconsegueix el seu cinquè Autonòmic de One Wall, després de conquistar l'Individual en 2015, 2016, 2017 i el campionat de parelles en 2017.

Podium Autonòmic One Wall individual, femení A:

1r - Mar CPV Bicorp

2n - Victoria CPV Bicorp

3r - Amparo CPV Borbotó

4t - Joana CPV Tavernes Blanques

Van lliurar els trofeus i els detalls a les millors jugadores els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, Pilar Herraiz i Elvira López. El dimarts 8 de desembre, es jugarà la segona jornada del Campionat Autonòmic One Wall individual, amb la competició masculina i femenina, a partir de les 15 hores. S'espera una gran participació en aquesta edició. La inscripció està oberta fins al dia 1 de desembre. La competició de One Wall parelles es disputarà el diumenge 20 de desembre, a partir de les 15 hores. La inscripció es podrà realitzar fins al dia 11 de desembre. De moment s'han inscrit jugadors de Tavernes Blanques, Borbotó, Meliana, Vinalesa, Moixent, Algimia, Beniarbeig... 

Pujar