Castellano

T'agrada el sushi? Atenció a la novetat que trobaràs en Mercadona

T'agrada el sushi? Atenció a la novetat que trobaràs en Mercadona
  • Després d'escoltar les necessitats dels clients, la companyia ofereix una important novetat

MÉS FOTOS
T'agrada el sushi? Atenció a la novetat que trobaràs en Mercadona - (foto 2)

Mercadona, conscient de la relació directa entre alimentació i salut, segueix ampliat el seu assortiment sense gluten, aconseguint superar actualment els 1.530 productes lliures d'aquesta proteïna en els seus lineals. Entre les últimes incorporacions destaca el sushi, inclòs el Poke de Salmó.

El Poke de Salmó és una combinació d'arròs de sushi amb diversos vegetals i peix, en aquest cas salmó. S'acompanya amb una salsa ponzu, que és una mescla de cítrics i salsa de soja que li dona un toc refrescant. Quant al sushi, plat japonés molt popular a tot el món, és una combinació de peix cru, mariscos o vegetals embolicats en arròs de sushi i algues nori. Mercadona ofereix diferents combinacions de sabors i grandàries per a adaptar-se a les preferències dels consumidors.

Aquest moviment és fidel reflex del compromís de la companyia de treballar per oferir respostes adequades als clients que depositen cada dia la seua confiança en Mercadona, sent conscient de la individualitat de cada persona i de les seues necessitats nutricionals, la qual cosa en l'àmbit alimentari es tradueix en necessitats, hàbits i gustos diferents.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) en 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre en eixe ordre; i no canviaven constantment el seu cost. Durant tots aquests anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals diàriament s'enfronten tots els departaments de la cadena i l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a “El Cap” (com en Mercadona es denomina als clients) productes, un a un, diferencials.

I tot a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Pujar