Castellano

Andrés Campos presenta els seus avals per a ser candidat a Secretari General del PSPV-PSOE Horta Sud

Andrés Campos presenta els seus avals per a ser candidat a Secretari General del PSPV-PSOE Horta Sud

    Andrés Campos ha presentat aquest dimarts els avals suficients per a ser candidat a secretari general del PSPV-PSOE Horta Sud. Campos ha sigut recolzat per militants de la majoria d'agrupacions locals de la comarca, agrupacions en les quals ha mantingut trobades amb la militància durant la precampanya.

    Les trobades amb la militància seran el punt central d'una campanya en la qual Campos recorrerà la comarca per a retornar el protagonisme a les bases socialistes, promovent noves vies de participació que suposen un canvi en la dinàmica del partit, "perquè són els militants els qui han de dialogar i debatre per a comunicar als càrrecs del partit les seues decisions, i no a l'inrevés" afirmava Campos en la seua trobada a Manises.

    Sota l'eslògan "Som comarca, som Horta Sud", Campos arranca una campanya en la qual defensarà una comarca cohesionada políticament, on el partit, amb una militància activa, siga l'eina per a la transformació de la realitat social de la ciutadania, l'autèntica fi d'una política socialista. La presentació d'aquesta campanya, tindrà lloc divendres que ve en el municipi d'Albal.

    Pujar