Castellano

Una veloç Entrada de Bous i Cavalls ha recorregut per quart dia el centre de Segorbe

Una veloç Entrada de Bous i Cavalls ha recorregut per quart dia el centre de Segorbe

  Hui dijous l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe ha tingut una duració de 49.20 segons, i els caballistas han tornat a demostrar el seu mestratge i perícia durant el recorregut en baixar en formació de ferradura. A més, hui la tribuna ha comptat amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Sr. Carlos Mazón i el Vicepresident, Sr. Vicente Barrera, entre moltes altres autoritats.

  Segorbe ha viscut hui una quarta Entrada de Bous i Cavalls bonica i sense cap incident. Els nou caballistas han acompanyat als sis bous i al mans des de l'inici del recorregut en Fondes fins a la plaça de la Cova Santa en tan sols 49.20 segons. I ho han fet formant amb els seus cavalls la tradicional estructura de ferradura que abrigalla als caps de bestiar en el centre.

  Els nou caballistas que han participat hui en l'Entrada han sigut: Francisco Zarzoso, Patxi Guerrero, Guzmán Peyrolón, Dani Palomar, Andrés Berbis, Ramón Ardit, Fernando Zarzoso, Nerea Alandí i María Zarzoso.

  En aquesta quarta jornada, l'Alcaldessa, Mª Carmen Climent, i la corporació municipal ha estat acompanyada en la llotja per Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana; Vicente Barrera, vicepresident primer i Conseller de Cultura i Esport; Marta Barrachina, presidenta de la Diputació de Castelló; Alberto Fabra, expresident de la Generalitat; Miguel Barrachina, portaveu del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes; la vicepresidenta 1a de la Diputació de Castelló, Mª Ángeles Pallarés; la Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes, Laura Chuliá; la Delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat; el diputat nacional, Óscar Clavell; la senadora Susana Marqués; el Director General de l'Administració Local, José Antonio Redorat; i els diputats autonòmics, Daura Llop, Wenceslao Alós i Pablo Gustavo Broseta.

  A més, nombrosos diputats provincials; alcaldes i alcaldesses i regidors de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana també ens han acompanyat en aquesta quarta Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe.

  Pujar