Castellano

Segorbe vibra amb la cinquena Entrada de Bous i Cavalls

Segorbe vibra amb la cinquena Entrada de Bous i Cavalls
  • A diferència de dies anteriors, el mans no va encapçalar el ramat i els genets van demostrar la seua perícia per a controlar als sis bous de la ramaderia de Germán Vidal

Segorbe continua la setmana de festejos taurins amb gran èxit de públic i sense incedentes en les espectaculars Entrades de Bous i Cavalls. Hui ens ha acompanyat la presidenta de les Corts Valencianes, Plans Masó, en la tribuna d'autoritats.

La cinquena Entrada de Bous i Cavalls ha tingut una duració de 48.77 segons que és el que han tardat els sis bous i el mans a baixar des de l'Aqüeducte fins a la plaça de la Cova Santa. Una vegada més els caballistas han demostrat la seua perícia en acollir als bous i en mantindre al mans controlat, ja que s'ha quedat una cosa ressagada.

Els deu caballistas que han participat hui en l'Entrada han sigut: Manuel Zarzoso, Juan Antonio Calpe, Francisco Zarzoso, Patxi Guerrero, Carlos Guillén, Dani Palomar, Alfonso Alandí, Andrés Berbis, Esther P. Xiva i Ramón Ardit.

En aquesta cinquena jornada, l'Alcaldessa, Mª Carmen Climent, i la corporació municipal ha estat acompanyada en la llotja per la presidenta de les Corts Valencianes, Plans Masó; Miguel Barrachina, portaveu del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes; els diputats provincials del PSOE, Ruth Sanz; María Jiménez i José Luis López; l'Alcaldessa de Matet, Rosa Mª Guillermo; l'alcalde de Vilanova de la Reina, Reinaldo Pastor; i el Comissari Principal Cap de la Policia Local de València, José Vicente Herrera, entre altres autoritats.

Pujar