Castellano

El PSPV-PSOE de Segorbe presenta diverses propostes per a invertir amb el Pla Impulsa de la Diputació

El PSPV-PSOE de Segorbe presenta diverses propostes per a invertir amb el Pla Impulsa de la Diputació
  • El regidor socialista Vicente Gascó registra diverses opcions com la pavimentació dels carrers del barri antic o una zona verda en l'avinguda Constitució

El regidor del Grup Municipal Socialista de Segorbe, Vicente Gascó, ha sol·licitat en un escrit presentat per registre a l'Ajuntament de la localitat una sèrie d'inversions per a destinar el Pla Impulsa de la Diputació de Castelló. Gascó explica que “totes les inversions que demanem són bones per al nostre municipi i venen fruit d'un constant diàleg amb la societat segorbina. Hem traslladades a l'equip de govern quatre propostes per a iniciar un diàleg i que almenys es puga desenvolupar alguna d'elles”.

El Grup Municipal Socialista proposa la creació d'una zona verda i un parc Agility amb refugi públic d'animals al final de l'avinguda Constitució, així com la creació d'un nou local de restauració a la Ciutat Esportiva que facilite una terrassa exterior. A més, el PSPV-PSOE de Segorbe demana que es pavimenten els carrers del barri antic i s'eliminen les voreres i que s'arreglen el ferm i el clos del passeig de la Tebaida amb la instal·lació d'una zona de cal·listènia al parc.

Gascó explica que “totes elles pensem que poden millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Segorbe. La Diputació de Castelló, amb el govern socialista, va crear aquestes ajudes i ara a la nostra localitat li corresponen 297.000 euros. Pensem que l'equip de govern hauria d'escoltar les propostes del PSPV-PSOE que són positives per al nostre municipi” i conclou dient que “aquest és un exemple més que les i els socialistes farem una oposició constructiva i que no sols es fonamentarà en la crítica”.

Pujar