Castellano

El PSPV-PSOE de Segorbe denuncia l'estat de deixadesa dels carrers i les instal·lacions municipals

El PSPV-PSOE de Segorbe denuncia l'estat de deixadesa dels carrers i les instal·lacions municipals
  • Gregorio Moya, portaveu socialista, explica que “no és admissible l'abandó de l'Ajuntament que permet que existisquen voreres alçades, sots foradades en el sector 1, per exemple”

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de Segorbe denuncia l'estat de deixadesa dels carrers i les instal·lacions municipals - (foto 2)

Gregorio Moya, portaveu del Grup Municipal Socialista de Segorbe, denúncia l'estat de deixadesa general que presenten diversos carrers i instal·lacions municipals de la localitat. Moya explica que “no és admissible l'abandó al qual l'equip de govern del Partit Popular està sotmetent a la nostra localitat. L'Ajuntament ha de vetlar per la seguretat i pel manteniment de les seues vies i no es pot permetre la deixadesa que hi ha en moltes zones o infraestructures”.

El portaveu socialista indica que “per exemple, en el sector 1, una zona de parcel·les per a la construcció de nou habitatge, s'ha urbanitzat molt poc i els carrers presenten un estat lamentable, amb voreres alçades, sots, contínues foradades, quadres de llum destrossats o trapes d'aigua obertes, entre altres desperfectes que no se solucionen” a més, “en el barri antic, les fonts presenten també un estat pèssim amb el perill de procreació del mosquit tigre, els carrers tenen moltes voreres sense reparar, amb el perill que això entranya i existeixen zones en les quals es pot trobar fins a cinc tipus de paviment”.

Moya afig que “l'estat dels carrers d'eixes dos zones no és exclusiu, ja que podem trobar en molts carrers sots i foradades que poden ser perjudicials per als vehicles. D'altra banda, existeixen molts passos de vianants que són inaccessibles per a carrets de bebés o cadires de roda de persones amb discapacitat” i conclou que “en el mateix estat d'abandó i deixadesa es troba la font de les 50 canelles, un lloc molt visitat, que ha patit una avaria greu per la qual està perdent molt aigua i s'ha hagut de tancar”.

Pujar