Castellano
ENTRADA BOUS I CAVALLS SOGORB

Mestratge d'Alfonso Alandí en la tercera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, el genet que va caure ahir en l'eixida

Mestratge d'Alfonso Alandí en la tercera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, el genet que va caure ahir en l'eixida
  • Amb una duració de 46.72 segons, els onze caballistas han recollit amb molta perícia als bous i el mans i han baixat en la formació de ferradura

En l'equador de la setmana, Segorbe ha celebrat una tercera Entrada de Bous i Cavalls perfecta. Amb una duració de 46.72 segons, els onze caballistas han recollit amb molta perícia als bous i el mans i han baixat en la formació de ferradura.

Hui la tercera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe ha complit totes les expectatives i podem definir-la com una Entrada perfecta. Els onze caballistas han recollit als sis bous i el mans amb mestratge i tot seguit s'han col·locat en la formació de ferradura.

Amb una duració de 46.72 segons, els onze caballistas que han acompanyat als sis bous salvatges i al mans han sigut: Manuel Zarzoso, Juan Antonio Calpe, Francisco Zarzoso, Patxi Guerrero, Alfonso Alandí, Carlos Guillén, Ramón Ardit, Fernando Zarzoso, María Zarzoso, Esther P. Xiva i Pablo Fortea.

En aquesta tercera jornada, l'Alcaldessa, Mª Carmen Climent, i la corporació municipal ha estat acompanyada en la llotja per Marcià Gómez, Conseller de Sanitat; Salomé Pradas, Consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori; Miguel Barrachina, portaveu del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes; Vicente Dominé, Secretari Autonòmic d'Infraestructures; Pilar Bernabé, Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana; Soledad Ten, Subdelegada del Govern a Castelló; Eva Suárez, Directora General d'Atenció Primària; Vicente Martínez, Director General de Costas, Ports i Aeroports; Ángel Gil, Tinent Coronel de la Guàrdia Civil; la senadora Amparo Marco; els diputats nacionals, Artemi Rallo i Susana Ros; el diputat autonòmic Rafa Simó i l'Alcaldessa de Begís, Josefa Madrid.

Pujar