Castellano

Marta Barrachina anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província

Marta Barrachina anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província
  • La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, continua amb la ruta ‘La província que mereixes’ i reuneix a Segorbe a ‘Dones que construeixen’ de la mà de l'alcaldessa de la localitat, Mari Carmen Climent

  • La líder provincial anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe, dotarà d'equips d'última generació a Onda i l'Alcora i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província per a realitzar més proves i evitar desplaçaments

  • “En el PP tenim com a objectiu prioritari millorar la qualitat de l'assistència sanitària, per això invertirem per a avançar en el detecció precoç del càncer de mama amb més mitjans per a fer proves a més dones i més prop dels seus municipis”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, anuncia que el PP recuperarà el mamògraf de Segorbe i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província. L'objectiu és clar: “En el PP tenim com a eix prioritari millorar la qualitat de l'assistència sanitària a la província, per això invertirem per a avançar en el detecció precoç del càncer de mama amb més mitjans per a fer proves a més dones i més prop dels seus municipis”, explica Marta Barrachina.

La líder provincial ha explicat que, a més de recuperar el mamògraf de Segorbe, el PP dotarà d'equips d'última generació als centres de salut d'Onda i l'Alcora i augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama a la província de Castelló.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, continua amb la ruta ‘La província que mereixes’ i ha reunit aquest dijous a Segorbe a ‘Dones que construeixen’ de la mà de l'alcaldessa de la localitat, Mari Carmen Climent.

A més, en l'acte també han participat Jessica Miravete, alcaldessa d'Azuébar i presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de Segorbe; Teresa Blasco, farmacèutica, guia oficial de turisme, emprenedora i experta en agronomia; Nieves Martínez, metge i diputada provincial; Mari Ángeles Murria, alcaldessa de Pina de Montalgrao, i Rocío Pertegaz, emprenedora de Segorbe.

Retallades sanitàries de Puig

La presidenta provincial del PP ha ressaltat la necessitat de recuperar l'atenció sanitària de qualitat que ha desmantellat el govern de Puig. “El PP treballarà, gestionarà i invertirà per a reduir les llistes d'espera i els retards en les proves de detecció precoç de càncer per a complir amb l'objectiu que no passen més de 2 anys entre prova i prova”, indica Marta Barrachina.

“Cal aproximar els serveis a les dones de la província, visquen on visquen, per a augmentar el percentatge de dones que són ateses i reduir els desplaçaments”, subratlla la líder provincial del PP. “Fan falta més unitats de prevenció a la província de Castelló”, afig Marta Barrachina.

Actualment, hi ha 24 Unitats de Prevenció de Càncer de Mama (UPCM) en la Comunitat Valenciana i només dues d'elles són a la província de Castelló. Per això, totes les dones de la província de Castelló han de desplaçar-se a Vinaròs, Castelló o Sagunt.

A més, el Consell de Puig acaba de realitzar una nova retallada en eliminar la segona lectura en els informes de mamografia que va instaurar el PP.

Pujar