Castellano

Un home mort i dues persones ferides en una urbanització de Segorbe

Un home mort i dues persones ferides en una urbanització de Segorbe
  • La Guàrdia Civil està investigant els fets encara que tot apunta al fet que es tracte d'un fet delictiu

La Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló ha confirmat la defunció d'una persona Segorbe. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU, una unitat de SVB i el metge d'Atenció Primària que van tractar de reanimar a l'home, encara que sense èxit. Cal assenyalar que es desconeix l'edat del finat.

L'avís va entrar sobre les 23.00 hores alertant de diversos ferits a la urbanització de la Fuente de los 50 Caños de Segorbe.

Pel que sembla el cos de l'home ha sigut trobat durant la passada nit al costat d'un domicili i la Guàrdia Civil descarta que siga l'habitant de l'habitatge.

La Benemèrita està investigant els fets, l'autòpsia dels quals també llançarà llum al succeït, tot apunta al fet que es tracta d'un fet delictiu, segons les mateixes fonts.

El CICU també ha informat que altres dues persones van ser assistides. Un home de 28 anys va ser traslladat a l'hospital de Sagunt per diverses fractures i una dona, de 29, va ser atesa per contusions i hematomes, però va ser donada d'alta ‘in situ’.

La Policia Local també ha actuat en aquest succés, segons confirmen des de l'Ajuntament de Segorbe, encara que és la Guàrdia Civil qui porta la investigació.

Pujar