Castellano

Embolic en el càmping de Segorbe: el responsable ordena el desallotjament de diversos acampadors

Embolic en el càmping de Segorbe: el responsable ordena el desallotjament de diversos acampadors
  • L'Ajuntament ha obert expedient sancionador a l'ésser la instal·lació de titularitat municipal

Diversos acampadors de Segorbe estan en peu de guerra contra la decisió del concessionari del càmping de la capital de l'Alt Palància que els ha ordenat el desallotjament de les parcel·les després que els arrendataris s'hagen negat a assumir la pujada del preu del lloguer de la parcel·la.

Segons explica una de les persones afectades per aquesta situació, els acampadors tenen un contracte anual, que es prorroga automàticament en finalitzar l'any, pel qual paguen al mes una quantitat fixa. En finalitzar l'any 2022, el responsable els va comunicar que les tarifes havien pujat, una quantitat que els acampadors de manera desorbitada i que fixen en uns 400 euros més a l'any.

Cal assenyalar que els preus del càmping venen estipulats per l'acord del ple de l'Ajuntament de Segorbe en tractar-se d'una instal·lació de propietat municipal però de gestió privada.

Per aquest motiu, els acampadors es van posar en mans d'un advocat que, els va abandonar en ple procés, i ara ja disposen d'un altre lletrat que està prenent cartes en l'assumpte per a defensar els interessos dels acampadors.

L'ajuntament obri expedient sancionador

Per part seua, l'alcaldessa de Segorbe, Mari Carmen Climent, ha explicat que després de ser coneixedors de l'assumpte es van posar en contacte amb el responsable del càmping a qui han obert un expedient sancionador.

Segons la primera edil, “li vam donar fins al 13 de febrer per a presentar a l'Ajuntament els comptes de 2022 que justifiquen les suposades pèrdues i el motiu de la pujada de les tarifes, però no l'ha fet”.

Climent ha lamentat que el concessionari haja fet les coses “a esquena de l'ajuntament”, administració que està complint “els terminis, les lleis i les normes”. La primera edil de Segorbe qui insisteix que “la part legal la portem rigorosament”.

Pujar