Castellano

El diputat de Promoció Econòmica entrega el premi als guanyadors del VI Concurs Alta Palància Emprendre

El diputat de Promoció Econòmica entrega el premi als guanyadors del VI Concurs Alta Palància Emprendre
  • Sogorb acull la IV Trobada Empresarial en el Teatre Serrano

  • Ferrando: “Aquests esdeveniments demostren la quantitat de talent i d’emprenedoria que hi ha en les comarques de Castelló"

MÉS FOTOS
El diputat de Promoció Econòmica entrega el premi als guanyadors del VI Concurs Alta Palància Emprendre - (foto 2)

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha presentat la IV Trobada Empresarial de l’Alt Palància al teatre Serrano de Sogorb, on ha entregat el premi Ex aequo als projectes guanyadors del sisé Concurs Alt Palància Emprendre, Deliwell i Origen Local.

La trobada, que estava prevista per a l’any passat, però per la pandèmia no va fer possible, ha estat organitzada per la Federació Empresarial Comarcal de l’Alt Palància “FECAP”.

A l’acte han assistit 200 persones entre empresaris, emprenedors, entitats públiques i privades de les comarques de l’Alt Palància, Camp de Morvedre I la província de Castelló i Valencia, així com estudiants de l’IES Alt Palància I IES Cueva Santa de Sogorb.

Ferrando ha destacat aquest esdeveniment com una mostra a la “quantitat de talent i d’emprenedoria” que hi ha a les comarques de Castelló. “Des de Promoció Econòmica donem suport a aquests tipus de reconeixements que aposten per activar nous projectes econòmics i sostenibles a les comarques de l’interior de Castelló”, ha expressat.

Pujar