Castellano

Una allargada Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe tanca la setmana de festes

Una allargada Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe tanca la setmana de festes
  • Ha sigut la carrera més llarga de la setmana i hi ha hagut un incident entre un cavall i un bou

MÉS FOTOS
Una allargada Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe tanca la setmana de festes - (foto 2)

La setena i última Entrada de Bous i Cavalls de Segobe tanca amb brillantor una setmana en la qual només han hagut incidents lleus. Hui, amb més de 20.000 persones en el recorregut de l'entrada, els caballistas han recollit als sis bous i al mans en la plaça de les fondes. En agafar dos bous més velocitat, la formació ha sigut més allargada del normal. A més, un dels astados que s'ha quedat ressagat i que ha colpejat a Fernando Zarzoso ha sigut recollit i acompanyat en una entrada allargada.

L'Entrada de hui, la més llarga, ha tingut una duració de 51.59 segons. Els caballistas que han acompanyat als sis bous i al mans han sigut: Alfonso Alandí, Juan Antonio Calpe, Francisco Zarzoso, Patxi Guerrero, Ramón Ardit, Esther P. Xiva, Carlos Guillén, Andrés Berbis, Dani Palomar, Fernando Zarzoso i María Zarzoso.

Així mateix, hui s'ha reconegut la labor de tots els caballistas que han participat en l'Entrada de bous amb el lliurament d'una escultura de Rafa Mir.

En aquesta setena jornada, l'Alcaldessa, Mª Carmen Climent, i la corporació municipal ha estat acompanyada en la llotja per les reines de les festes, Valeria Marín i Manuela Guillén, al costat de les seues corts d'honor. També han sigut presents representants del Llevant UD Futbol Sala.

Pujar