Castellano

Absoltes dues persones que portaven droga en el vehicle, van aconseguir fugir i camuflar-se en una discoteca de Segorbe

Absoltes dues persones que portaven droga en el vehicle, van aconseguir fugir i camuflar-se en una discoteca de Segorbe
  • La Fiscalia sol·licitava penes de presó de 6 i 4 anys, a més d'una multa de 4.691 euros per a cadascun

El jutjat de primera instància i instrucció de Segorbe ha absolt a dues persones que després de ser detinguts en un control en els voltants d'una coneguda discoteca situada en el terme municipal de la capital de l'Alt Palància, amb droga en el vehicle, van aconseguir fugir, es van colar en l'establiment i en un primer moment van aconseguir camuflar-se. Els fets van ocórrer el 26 de març de 2017 a les 00.30 hores.

Per als magistrats, aquestes dues persones per als qui la fiscalia sol·licitava penes de presó de 4 i 6 anys, a més d'una multa de 4.691 euros a cadascun, no se'ls pot acusar d'un delicte contra la salut pública perquè en el moment en què els agents van localitzar la droga a l'interior del vehicle, els acusats no es trobaven en aquest.

Segons consta en la sentència, en el moment del registre hi havia 25 grams de cocaïna en la fonga d'una guitarra, 7,98 grams en una cartera i 18,07 grams de cànnabis en el maleter.

Per a la sala no es pot provar que les substàncies eren per a tràfic o consum de terceres persones pel que els ha absolt.

D'altra banda, el jutjat de primera instància i instrucció de Segorbe ha condemnat a tres anys de presó i al pagament d'una multa de 150 euros a una persona que va ser localitzada en un control en la N-234 prop de la discoteca segorbina quan portava droga en la butxaca dels pantalons. En concret li van localitzar 3,78 grams de MDMA per valor de 154,07 euros. Els fets van ocórrer el 8 de juny de 2019.f

Pujar