elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví posa en funcionament una campanya informativa sobre l’ús del contenidor de fem orgànic

Sedaví posa en funcionament una campanya informativa sobre l’ús del contenidor de fem orgànic
  • Es desenvolupa a la Pç. d’en Jaume I, en els col·legis del municipi i a l’Escola d’Adults

MÉS FOTOS
Sedaví posa en funcionament una campanya informativa sobre l’ús del contenidor de fem orgànic - (foto 2)

L'Ajuntament de Sedaví, a través de la regidoria de Medi Ambient, va iniciar una campanya informativa aquest dilluns, que es prolongarà al llarg d'aquesta setmana, sobre l'ús del contenidor de fem orgànic i que a més tindrà un estand informatiu en el mercat municipal els dies 26 de febrer i 5, 9 i 16 de març.

El consistori, al llarg de les últimes setmanes ha repartit pels habitatges del municipi poals domèstics per a depositar aquest tipus de residus i el dilluns va instal·lar a la Pç. d’en Jaume I una carpa, que podrà visitar-se fins al divendres, amb educadors mediambientals de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud que estan assessorant la ciutadania sobre la importància de separar aquest tipus de fem i que restes es poden depositar en el contenidor d'orgànic i en la resta de contenidors.

A més d'aquesta acció informativa, s'han realitzat xarrades participatives en els col·legis del municipi de mitja hora de duració a l'alumnat de tercer de primària, en estimar que són els més receptius i sensibilitzats amb aquestos temes. Les sessions les han dutes a terme dos educadors mediambientals que han elaborat materials pedagògics per a transmetre la informació mitjançant jocs.

D'altra banda, en la vesprada del dilluns els educadors mediambientals van visitar l'Escola d'Adults, on van oferir també una xarrada lúdica a l'alumnat d'alfabetització, neolectors i educació de base a la que va assistir la regidora d'Educació Amparo Cuenca Castillo.

Pujar