elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví informarà als seus veïns per WhatsApp

Sedaví informarà als seus veïns per WhatsApp
  MÉS FOTOS
  Sedaví informarà als seus veïns per WhatsApp - (foto 2)

  L'Ajuntament de Sedaví ha creat un nou canal per a adreçar-se als ciutadans a través de WhatsApp. Un sistema gratuït, que aprofita la coneguda aplicació de missatgeria instantània per a mòbils, per a informar als sedaviencs sobre l'actualitat i gestió municipals.

  El Regidor, Joan Baixauli, ha assenyalat que "en aquesta legislatura s'ha apostat per cercar noves vies de comunicació que acosten als veïns tota la informació possible de la localitat, independentment de la seua edat". Aquest sistema complementa als habituals canals que utilitza el consistori: rètols electrònics, bàndols mòbils i xarxes socials (facebook twitter). Si be aquest canal de WhatsApp no és un grup, sinó una llista de difusió on les persones incloses no poden veure altres nombres de telèfons ni interactuar entre elles.

  El sistema està en funcionament des del 8 de setembre per a donar cobertura als veïns sobre els diversos actes dins de les Festes Populars i Patronals de Sedaví i per a donar-se d'alta només cal agregar en la nostra agenda de contactes del mòbil el telèfon 671 44 10 99 amb el nom infoSEDAVÍ i enviar un missatge amb la paraula ALTA i el nom complet del ciutadà.

  Pujar