6 de juny de 2020 6/6/20

Els escolars de Sedaví van participar en les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient

Els escolars de Sedaví van participar en les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient - (foto 1)

    Els més joves de Sedaví han participat en la conmemoració del Dia de l'Arbre. Els estudiants de 3r de secundària varen fer una excursió al Centre Ambiental del Vedat per realitzar uns tallers formatius, on varen finalitzar la jornada plantant pins i carrasques en una zona forestal del centre ambiental.

    Els xiquets de 3r de primària varen gaudir a l'aire lliure en el parc de l'Escola d'Adults del municipi. Els alumnes amb l'ajuda dels seus tutors i monitors, varen fer tallers i jocs orientats a la protecció de l'arbre i el medi ambient. La jornada va concloure amb el contacontes "L'arbre que volia crèixer".

    En les jornades va participar l'Alcalde de Sedaví, Josep Ferran Baixauli, així com la Regidora d'Educació, Filo Baixauli, que van col·laborar en l'organització de les jornades. Aquestes activitats impulsades per la Regidoria de Medi Ambient, tenen com a objectiu conscienciar als més joves de Sedaví en el manteniment dels boscos i de la preservació de l'entorn natural.

    L'alcalde ha subrallat la importancia de conscienciar a tots els veïns que no sols cal mantener nets els entorns naturals, sinó també, l´entorn local. Si entre tots col·laborem, tindrem un municipi molt més net i verd, en benefici de tots els "sedaviencs i sedavienques".

    Pujar