elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Sedaví adverteix dels "riscos de la construcció del nou edifici multiusos"

Ciutadans Sedaví adverteix dels "riscos de la construcció del nou edifici multiusos"

  El portaveu de Ciutadans (Cs) Sedaví, Javier Crespo, ha advertit "dels riscos de la construcció del nou edifici multiusos". "Es posarà en marxa el projecte de major inversió en els últims anys sense conéixer el cost final de totes les fases", ha destacat.

  En aquest sentit, ha explicat, "s'està donant llum verda a una construcció que condicionarà el futur econòmic de la següent legislatura, però sense cap previsió". "Només sabem que la primera fase costa 630.000 euros, però no existeix un càlcul exacte dels costos de manteniment de l'edifici complet ni tampoc una previsió financera per a executar la segona fase", ha concretat.

  Per a Crespo "és una xifra elevada que requereix uns altres temps i altres formes a les utilitzades". D'una banda, ha argumentat, "els preus de la licitació del projecte han sigut molt baixos, i el resultat ha sigut que únicament una empresa constructora s'ha oferit a executar l'obra". D'altra banda, ha declarat, "no entenem els terminis tan curts en la licitació del projecte i de l'obra".

  "Aquesta urgència ens fa pensar que està prevalent l'interés electoralista sobre el general sense tindre en compte l'arriscat que és que només una constructora es presente al concurs", ha indicat el regidor.

  Segons el representant de Cs, "hauria sigut més prudent destinar els diners del superàvit a reduir el deute municipal, i a posteriori estudiar un pla financer i la viabilitat per a executar la totalitat del projecte, sense el perill de quedar-nos amb un edifici a mig fer".

  Pujar