Castellano

“VI Volta en bici Mutxamel – Sant Joan”

“VI Volta en bici Mutxamel – Sant Joan”
  MÉS FOTOS
  “VI Volta en bici Mutxamel – Sant Joan” - (foto 2)
  “VI Volta en bici Mutxamel – Sant Joan” - (foto 3)

  Diumenge que ve 23 de setembre de 2018 es celebrarà la "VI Volta en Bici Mutxamel -Sant Joan" amb l'objectiu de fomentar l'us de la bicicleta. La utilització d'este mitjà de transport repercuteix tant en la salut individual de les persones com en la millora del medi ambient per mitjà de l'augment de la qualitat de l'aire.

  L'activitat consistirà en la realització d'una marxa ciclista que discorrerà per ambdós municipis. Aquesta "VI Volta en bici Mutxamel – Sant Joan" es planteja com una activitat familiar, amb una assistència aproximada d'unes 500 persones, sobre un recorregut de 15 km que travessarà ambdós termes municipals per carrers urbans i camins asfaltats.

  L'activitat s'iniciarà a les 9'00 hores a l'Ajuntament de Mutxamel amb el lliurament de dorsals, pel que serà necessari la inscripció prèvia. A les 10'00 hores es donarà la sortida del recorregut, que haurà de ser completat per tot el grup en conjunt. Es realitzarà una parada al JArdí de Manzaneta al terme de Sant Joan d'Alacant sobre les 11'00 hores per prendre un xicotet esmorzar de fruites i begudes i finalitzar el recorregut sobre les 12'30 hores en el lloc d'eixida. Per poder participar en l'itinerari és imprescindible portar casc.

  La inscripció prèvia en l'activitat es por formalitzar a la web:

  www.grupobrotons.com

  Pujar