Castellano

Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta

Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta
  MÉS FOTOS
  Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta - (foto 2)
  Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta - (foto 3)
  Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta - (foto 4)
  Compromís demana l’adequació de solars i del pàrquing de la Moleta - (foto 5)

  El grup municipal Compromís Sant Joan ha demanat en l’última sessió plenària adequar algunes parcel·les cèntriques de Sant Joan que actualment es troben en un estat desatés i que produeixen malestar entre el veïnat.

  D’una banda, el regidor Xavier Sala ha sol·licitat que s’actue sobre el pàrquing de la Moleta, un solar de terra utilitzat per moltes veïnes i veïns per a deixar els seus vehicles, però que el terreny es troba en unes condicions lamentables.

  Les últimes pluges han deixat en evidència les foradades i les irregularitats del terreny, convertint l’aparcament en un fanguer ple de tolls que compliquen el seu accés. A més, la tanca que delimita la zona està cedida en alguns costats i les males herbes envaeixen la vorera.

  És per este motiu que Compromís ha demanat a l’equip de govern que es millore esta zona que actua com a aparcament dissuasiu dins de la seua estratègia de mobilitat i, sobretot, que es resolguen els problemes de la seua entrada, que fan pràcticament impossible el seu accés.

  D’altra banda, la formació ha demanat l’adequació del solar de l’Ordana que fa mesos que es troba sense netejar. Les precipitacions d’estes últimes setmanes han accentuat el creixement de vegetació que, quan pugen les temperatures i s'asseque, es pot convertir en un niu de mosquits i augmentar el risc d’incendis.

  Este solar en concret se situa al costat de la plaça i del parc infantil, on molts xiquets i xiquetes juguen, sent d’especial sensibilitat a les queixes veïnals. Per la qual cosa, Compromís entén que s’ha de prioritzar el desbrossament d'espais cèntrics com este, perquè si alguna parcel·la depén d’una execució forçosa, esta ha d’arribar a temps per a evitar els perjuís als veïns i veïnes.

  Pujar