elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XIII Cross Popular Abel Antón recorrerà la serra de Santa Pola el pròxim 7 d'octubre

La XIII Cross Popular Abel Antón recorrerà la serra de Santa Pola el pròxim 7 d'octubre
  MÉS FOTOS
  La XIII Cross Popular Abel Antón recorrerà la serra de Santa Pola el pròxim 7 d'octubre - (foto 2)

  El 7 d'octubre arriba a Santa Pola la XIII Cross Popular Abel Antón, organitzada per l'Ajuntament de Santa Pola amb l'Associació de Veïns Residents Europeus (Asvega).

  L'eixida, que serà en l'aparcament del centre comercial de Gran Alacant, es realitzarà en dos moments: a les 10:00 hores els tocarà a les categories sénior i veterans, i a les 12:00 hores la resta de categories. Uns 10 km de recorregut per la serra de Santa Pola que es modificarà solament per a les categories que van des de pre-benjamí a junior, la carrera transcorrerà pels voltants del centre comercial.

  Enguany la carrera compta amb algunes novetats, “es va a donar un premi en metàl·lic al primer absolut local femení i masculí”, ha explicat Elisabeth Jorro, Presidenta de Asvega, “volem incentivar que els que viuen ací participen en la carrera”. A més, una altra de les novetats és que també donaran un premi al millor club.

  Les inscripcions per a sénior i veterà es realitzen a través de la pàgina www.chiplevante.com, el preu és d'11 euros, que es redueix a 9 si els participants aporten el xip. D'altra banda, les categories de pre-benjamí a junior tan solament paguen un euro solidari, que anirà destinat a una causa benèfica. Poden inscriure's el dissabte 6 d'octubre de 17:00 a 21:00 hores, en la Plaça de la Font del Centre Comercial Gran Alacant o el mateix dia, abans del començament de la carrera.

  L’entrega de dorsals i xips es realitzarà el dissabte dia 6 de 17:00 a 21:00 hores en la Plaça de la Font del Centre Comercial Gran Alacant.

  Un altre dels canvis que presenta la carrera enguany és l'actuació de Dance Life. “Fins ara han actuat sempre quan eixien els corredors de la primera prova, però enguany ho faran després de l’entrega de premis”, ha manifestat la presidenta de Asvega. A més, també comptaran amb els tallers que prepara Angelets per als més xicotets.

   

  Pujar