elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El "World Sup Festival Costa Blanca" torna a Santa Pola i a Tabarca del 17 al 19 de maig

El "World Sup Festival Costa Blanca" torna a Santa Pola i a Tabarca del 17 al 19 de maig
  MÉS FOTOS
  El "World Sup Festival Costa Blanca" torna a Santa Pola i a Tabarca del 17 al 19 de maig - (foto 2)
  El "World Sup Festival Costa Blanca" torna a Santa Pola i a Tabarca del 17 al 19 de maig - (foto 3)

  Santa Pola acull la segona edició d'una de les proves més importants de Stand Up Paddle (SUP) a nivell mundial, divendres 17 arriba el ‘World SUP Festival Costa Blanca’. Enguany l'esdeveniment tornarà a comptar amb un magnífic escenari, i és que la competició es disputarà entre aigües de Santa Pola i l'Illa de Tabarca.

  Loli Tomás, regidora d'Esports, ha explicat que des de l'Ajuntament “es continua apostant per aquest Festival, tres dies súper intensos que esperem siga una festa de l'esport, amb activitats de tota mena, però com a fons el Paddle Surf”. Així mateix, la regidora de Turisme, Mercedes Landa, ha subscrit les seues paraules, ja que aquesta és una “prova emblemàtica, que aspira a ser com la travessia nadant o la mitjana marató. Atrau tant esportistes com a públic que gaudirà d'aquest festival”.

  L'any van passar van participar unes 200 persones, i enguany des de l'organització esperen que el número ascendisca a 260. A més, vindran esportistes de diferents països, com Austràlia, França, Portugal, Hongria, Itàlia, Dinamarca, el Brasil, els Estats Units o el Japó.

  Daniel Parres, director i promotor de l'esdeveniment, ha agraït el suport a l'Ajuntament i ha explicat que les novetats respecte a l'any passat “hem fet més atractiva la prova amateur, de manera que eixiran, igual que els raiders d'elit, des de Tabarca. I també tenim una modalitat nova: SUP Foil, que cada vegada té més auge.” La competició repartirà 12.000 euros en premis i a diferència de l'any passat, on es van repartir entre 10 xics i 5 xiques; enguany es repartirà entre 5 xiques i 5 xics.

  Per part seua, Campió d'Espanya de SUP, Rafael Sirvent, ha afirmat que aquest event “s'ha convertit en una de les proves objectiu dels millors, i no solament això, sinó que compta amb gran pes en el calendari, puntuació i prestigi”.

  Village d'Oci

  El ‘World SUP Festival Costa Blanca’ comença el divendres 17 a la platja situada enfront de l'Ajuntament i des d'aqueix dia fins al diumenge 19 els assistents podran gaudir del Village Esportiu, però també del d'Oci.

  L'esdeveniment recull durant tot el cap de setmana classes d'iniciació al SUP, masterclass, conferències i xarrades. Però l'oci no acaba ací, sinó que tindrem actuacions de dansa, concerts, exhibicions de skate park, classes de pilates i zumba a la platja, taller de capoeria, entre moltes altres activitats.

  Pujar