elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vuelven las III Jornadas Escolares de Repoblación y Consciencia Ambiental dirigidas al alumnado de primaria

Vuelven las III Jornadas Escolares de Repoblación y Consciencia Ambiental dirigidas al alumnado de primaria

  Els alumnes i alumnes de Santa Pola han viscut enguany la seua tercera Jornada Escolar de Repoblació i Consciència Ambiental, que organitza les regidories de Sostenibilitat i Educació juntament amb el Parc Natural de les Salines "Museu de la Sal". Aquesta activitat es realitza amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre, que va ser el 31 de gener.

  Les III Jornades escolars es portaran des del 28 de gener fins al 7 de febrer i estan enfocades a desenvolupar el treball col·laboratiu i de tutorització de l'alumnat de sext curs juntament amb el de segon de primària. També es realitzarà una activitat de plantació en test per a l'alumnat de quart curs de primària amb caràcter didàctic.

  La intenció és que s'instaure a Santa Pola aquest sistema al llarg de la vida escolar de l'alumnat, realitzant diferents activitats enfocades a la repoblació dels espais naturals de la vila marinera.

  Les plantacions es realitzen en zones triades per la seua proximitat al centre escolar corresponent, entre altres factors. Aquestes localitzacions seran el Barranc de Lilo, la rodalia del Paratge Meleja, el Museu de la Sal i els voltants del Parc Natural de les Salines, en la zona verda de l'Avinguda Noruega i en el barranc de Catarra.

  L'activitat es realitza al matí amb una durada aproximada de dues hores i l'Ajuntament disposa dels mitjans materials i personals necessaris per al seu desenvolupament, des de jardiners fins a un educador ambiental.

  Pujar