elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Atracament a mà armada a plena llum del dia en una cèntrica botiga de Santa Pola

Atracament a mà armada a plena llum del dia en una cèntrica tenda de Santa Pola
Atracament a mà armada a plena llum del dia en una cèntrica tenda de Santa Pola
  • El lladre va aconseguir un botí de 400 euros però al cap de poques hores ha estat detingut

MÉS FOTOS
VÍDEO | Atracament a mà armada a plena llum del dia en una cèntrica botiga de Santa Pola - (foto 2)

La Guàrdia Civil ha detingut en tot just unes hores un home que va robar 400 euros a punta de navalla, en una cèntrica botiga de Santa Pola, a plena llum del dia. Tot i que portava el rostre completament ocult amb una gorra i una bufanda tubular, els agents van aconseguir seguir la seua pista i identificar-lo poc després de cometre el delicte. L'Autoritat Judicial ha decretat l'ingrés a la presó del presumpte responsable.

Després de cometre's un robatori amb violència i intimidació a plena llum del dia en un comerç situat en una cèntrica zona del nucli urbà de Santa Pola, els agents de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat van iniciar una investigació ràpida per identificar el presumpte responsable dels fets.

Eren tot just les 9 i quart del matí del passat dijous 9 de març quan l'atracador va arribar a l'establiment, una botiga 24 hores del centre, i esgrimint a la dependenta un objecte punxant, li va donar una motxilla i li va ordenar que introduís tots els diners que hi haguera la caixa mentre l'amenaçava, aconseguint els 400 euros de la recaptació. Immediatament després, va abandonar l'establiment fugint a peu. Els agents de la Guàrdia Civil van esbrinar que instants després d'haver comès el delicte, a pocs metres del lloc, es va ocultar per canviar-se de roba i va abandonar la indumentària que havia fet servir per cometre el delicte. Els investigadors van aconseguir seguir-ne el rastre i identificar-lo, sent localitzat i detingut en menys de 24 hores, l'endemà al matí, quan a les 8 del matí ixia del seu domicili en un barri de la localitat.

Es tracta d'un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola a qui consten antecedents de naturalesa idèntica. Se li imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació comès amb una arma blanca. El Jutjat d'Instrucció número 3 d'Elx ha decretat l'ingrés a la presó provisional.

Pujar