elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme Santa Pola estrena un mirador virtual en la seua pàgina web

Turisme Santa Pola estrena un mirador virtual en la seua pàgina web
  MÉS FOTOS
  Turisme Santa Pola estrena un mirador virtual en la seua pàgina web - (foto 2)
  Turisme Santa Pola estrena un mirador virtual en la seua pàgina web - (foto 3)

  Com ja contem últimament, Santa Pola està treballant en la seua estratègia DTI (Destinació Turística Intel·ligent).

  Recentment Santa Pola turisme ha posat en marxa un espectacular MIRADOR VIRTUAL al qual es pot accedir des de la web www.turismosantapola.es

  La creació d'aquest Mirador s'ha dut a terme per Dielmo 3D SL empresa especialitzada en virtualització del patrimoni i en fotografia digital, prenent imatges panoràmiques d'alta resolució des de diversos punts de Santa Pola: la Torre de Llevant, edifici situat a la platja de Llevant, l'Embarcador de la Platja de la Gola, la Torre d’Escaletes i la pista d'enlairament del parapent. Això permet al visitant accedir a qualsevol punt comprés entre la platja del Tamarit i el mirador del far, gràcies a unes imatges gigapanoràmiques de molta resolució.

  Les fotografies realitzades amb aquesta tècnica mostren, a vista d'ocell, una gran part del terme municipal ja que l'alta resolució d’aquestes permet que l'usuari puga acostar-se amb el zoom fins a la major part dels carrers, recursos turístics i platges del municipi.

  A més, s'han inclòs 25 punts d'interés que enllacen directament amb la pàgina web i amb tots els arxius d'imatges, vídeos i textos que expliquen què veure en cada recurs. Tot això en els idiomes castellà, anglés, francés i valencià.

  Des del mirador panoràmic també es pot accedir a uns tours virtuals amb els quals es poden fer recorreguts quasi reals per diferents àrees del Castell-Fortalesa, així com per l'Aquari i pel Museu de la Sal. Aquests tours, creats per l'empresa local Real Experience, estan tenint moltíssima acceptació, especialment des que la pandèmia va limitar tant l'accés als recursos turístics.

  Per a més informació, visiteu el nostre web www.turismosantapola.es

  Pujar