6 d’agost de 2020 6/8/20

Santa Pola serà seu de la 1ª Prova Copa Marxa Nòrdica de la Comunitat Valenciana

Santa Pola serà seu de la 1ª Prova Copa Marxa Nòrdica de la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola serà seu de la 1ª Prova Copa Marxa Nòrdica de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

  Santa Pola acollirà el dia 10 de febrer la I Prova Copa de Marxa Nòrdica de la Comunitat Valenciana, organitzada pel Grup Kordino d'esports de muntanya i escalada, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Pola i la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV). Esta prova esportiva es troba dins del calendari oficial federatiu i és la primera que se celebra a Santa Pola, però també la primera copa de la Comunitat i d'Espanya.

  El traçat tindrà una longitud d'11,6 quilòmetres i un desnivell de 146 metres per la serra de Santa Pola, en un circuit que transita per pistes, camins i sendes. Serà un traçat circular de dues voltes, amb eixida a les 16 hores des del Poliesportiu José Antonio Alemany de Gran Alacant i meta en el mateix lloc. Durant tot el recorregut, les persones voluntàries i àrbitres vigilaran que es complisca el reglament per a competicions de Marxa Nòrdica de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME), disponible a la seua pàgina web.

  Esta pràctica procedent dels països nòrdics va ser reconeguda com a esport fa només dos anys i des d’eixe moment està evolucionant cada vegada més al món de la competició, si bé està molt vinculada a l'àmbit de la salut pels seus beneficis de cara a la rehabilitació i al treball de la motricitat.

  Tant el president del Grup Kordino, Luís Alfonso García Aragonés, com el president de la FEMECV, Francisco Durá Sempere, han agraït a l'Ajuntament de Santa Pola la confiança dipositada per impulsar esta prova, així com a totes les persones voluntàries i marques col·laboradores. Esta prova, han assegurat, és una oportunitat per donar a conéixer una mica més de Santa Pola i consideren que es tracta d'un lloc especialment apropiat per a la marxa nòrdica.

  S'obsequiarà als participants amb una borsa de productes de part del club i patrocinadors, i hi haurà tant medalles com a premis en metàl·lic pels tres primers, de 400€, 200€ i 100€. Les inscripcions tenen un cost de 10 euros per persona i poden realitzar-se a través de la pàgina web de la FEMECV i de Mychip. El termini està obert fins al dia 8 de febrer i podran participar aquelles persones que disposen de llicència federativa.

  Pujar