elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Santa Pola prepara un dispositiu de seguretat amb motiu de la festivitat de Tots Sants

  Amb motiu de la festivitat de Tots Sants l'Ajuntament de Santa Pola juntament amb la Policia Local, Protecció Civil i Urbaser han preparat un dispositiu de seguretat per al pròxim cap de setmana.

  L'Ajuntament, a fi de vetlar per la seguretat i salut de tots els ciutadans i amb la finalitat d'evitar aglomeracions els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, es recomana encaridament acudir al cementeri els dies previs o posteriors perquè l'afluència siga escalonada.

  Seguint el protocol de les mesures sanitàries assenyalades per la Conselleria de Sanitat l'aforament estarà reduït a 490 persones en el cementeri vell i 720 en el nou. Per  accedir als cementeris no es requerirà cita prèvia però sí que hi haurà control d'aforament.

  L'horari dels cementeris els dies 30, 31 i 1 de novembre serà ininterrompudament de 8.00 a 19.30 hores. L'horari habitual és de 8.30 a 13.00 hores i 16.00 a 18.00 hores.

  Serà obligatori l'ús de màscara en tot moment, ús de gel higienitzant i caldrà mantindre en tot moment la distància de seguretat interpersonal d’1,5 metres. Des d’Urbaser es reforçarà la desinfecció en els cementeris els dies 30, 31 i 1.

  L'Ajuntament de Santa Pola, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, i amb la finalitat de facilitar a tot el veïnat l'afluència als cementeris municipals ha posat en marxa un autobús gratuït el pròxim 1 de novembre.

  Els autobusos eixiran des del Parc Tresmall i faran parades en C/ Almirall Antequera, Av. Fernando Pérez Ojeda, Av. Portus Ilicitanus, el Cementeri Vell i el Cementeri Nou.

  El primer bus eixirà a les 8.00 hores i l'últim per a tornar a les 19.00 hores i passaran amb una freqüència d'una hora (excepte de 14.00 a 16.00 hores).

  Enguany, a causa de la pandèmia, no se celebrarà la missa del 2 de novembre en els cementeris, per la qual cosa el servei d'autobús serà únicament l'1 de novembre.

  Pujar