19 de setembre de 2020 19/9/20

Santa pola organitza la primera Nit en Blanc el dissabte 26 d’agost

Santa pola organitza la primera Nit en Blanc el dissabte 26 d’agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa pola organitza la primera Nit en Blanc el dissabte 26 d’agost - (foto 2)

  Les Regidories de Cultura, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Santa Pola organitzen el proper dissabte 26 d'agost la primera Nit en Blanc a Santa Pola. Una nit en la que tindran lloc diferents activitats culturals i d'oci gratuïtes i per a tots el públics.

  Des de les 20 hores i fins a les 3 de la matinada, es podrà gaudir de diverses intervencions artístiques i música en directe als carrers i places de la ciutat.

  A més a més, museus i altres entitats obriran les seues portes amb una proposta cultural i d'oci fresca i alternativa, com és el cas de la Casa de Cultura, el Mercat Central, el Racó Jove i el Museu del Mar.

  A partir de la 1 de la matinada començaran les actuacions de música al carrer per a amenitzar la vetllada en diferents punts de la ciutat: Racó Jove, Platza del Mercat, carrer Muelle i González Vicens.

  Tant les visites guiades i teatralitzades a la Casa Romana como al Museu del Mar son activitats prèvia reserva, amb grups d'un màxim de 20 persones. Les reserves es poden fer al mateix Museu del Mar o al 96 541 6223.

  L'Asociació de Comerciants i l'Asociació Empresarial d'Hostaleria i Oci de Santa Pola col.laboren amb l'obertura de botigues, cafeteries i restaurants, que s'uneixen a aquesta Nit en Blanc fins a les 3:00 hores.

  Esta és la primera vegada que es celebra una Nit en Blanc a Santa Pola, amb l'expectativa de rebre una bona acollida entre els santapolers i els turistes que estiuegen a la ciutat, ja que suposa una gran oportunitat per a impulsar la nostra oferta cultural, comercial i d'oci.

  Pujar