15 de juliol de 2020 15/7/20

Santa Pola rep un guardó per haver millorat la seua taxa de reciclat de vidre

Santa Pola rep un guardó per haver millorat la seua taxa de reciclat de vidre - (foto 1)

  Santa Pola ha reciclat 384 tones de vidre durant l'estiu, açò és un 7% més que en 2016. Com a reconeixement al compromís dels ciutadans i hostalers del municipi, l'Ajuntament de Santa Pola ha rebut el guardó 'Iglú Verd' d'Ecovidrio, l'entitat encarregada de la gestió del reciclat dels residus d'envasos de vidre a Espanya.

  Un total de 203 establiments hostalers de Santa Pola han col·laborat en la campanya estival d'Ecovidrio, "Toma nota, recicla vidrio". Amb ella es persegueix sensibilitzar a l'hostaleria i incrementar les dades de reciclatge de vidre durant l'estiu, ja que este sector genera el 50% dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús.

  Segons les últimes dades relatives a 2016, els ciutadans de Santa Pola van reciclar un total de 861.020 kg de vidre, lo que suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 27,5 kg.
  Respecte a la taxa de contenerització, Santa Pola es situa amb una mitjana de 144 habitants per contenidor i compta en l'actualitat amb un total de 217 iglúes instal·lats per als residus d'envasos de vidre.

  Per al desenvolupament d'aquesta campanya Ecovidrio ha entregat 44 contenidors adaptats a les necessitats dels hostalers i s'ha ampliat la freqüència de recollida.
  A més a més, els establiments participants poden consultar a la pàgina web www.tomanotareciclavidrio.es si han resultat guanyadors de premis com packs experiència.

  Pujar