elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Santa Pola disposa d'un telèfon gratuït per a gestionar les afeccions en el senyal de TDT

Santa Pola disposa d'un telèfon gratuït per a gestionar les afeccions en el senyal de TDT

  Amb la prestació dels serveis mòbils a la banda 4G, s'han vist afectats alguns edificis a la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT), ja que els nodes 4G emeten en una banda adjacent a la de la TDT. Els habitatges que es troben en aquesta situació podran posar-se en contacte amb Llega800, entitat encarregada de garantir la compatibilitat del servei 4G amb la TDT a la banda de 800 MHz.

  Aquestes interferències afecten els edificis o habitatges propers a les estacions de telefonia mòbil.

  Aquest servei gratuït presta als ciutadans una actuació prèvia, de manera que els que resideixin a les zones afectades rebran una carta al seu domicili, perquè puguen sol·licitar l'adaptació de l'antena.

  D'altra banda, encara que no s'haja rebut cap comunicació alguna, els usuaris que observen interferències a la televisió podran posar-se en contacte amb Llega800 per resoldre els seus dubtes i gestionar, sense cap cost, les incidències que puga haver-hi. En el cas que els ciutadans es vegen afectats, l'actuació consistirà a col·locar un filtre a l'antena de la televisió, per anul·lar la interferència.

  El telèfon gratuït de contacte és el 900 833 999, també es pot fer a través de la pàgina web www.llega800.es

  Pujar