elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més Santa Pola demana que es penge la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament

Més Santa Pola demana que es penge la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament
  • La confluència reclama al Partit Popular que “demostre que no està amb la ultradreta i llance un missatge de tranquil·litat a la comunitat LGTBI de Santa Pola”

Més Santa Pola ha sol·licitat, davant el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Santa Pola, que es penge la bandera LGTBI al balcó de l’Alcaldia “per a llançar un missatge de tranquil·litat a tota la comunitat LGTBI de Santa Pola, que està veient com s’estan posant els seus drets en perill al País Valencià i a tota Espanya”.

Des del Grup Municipal de Més Santa Pola lamenten “l’onada reaccionària que està arribant a les institucions i que busca acabar amb tots els drets aconseguits en els últims anys, sobretot pel col·lectiu LGTBI i per les dones”. Afirmen, a més, que “penjar la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament és una bona oportunitat perquè el Partit Popular demostre que no està amb la ultradreta i que no va a permetre que es perseguisquen les minories de Santa Pola”.

La regidora de Més Santa Pola, Anna Antón, demana al PP que “no pose excuses, com ha passat en els últims anys, i penge la bandera LGTBI del balcó d’Alcaldia, com es feia fins l’any 2019”. “És un gest simbòlic però de gran importància per a totes les persones que van estar invisibilitzades i perseguides durant tants anys, i que ara novament estan veient perillar tots els drets aconseguits amb tanta lluita i tant esforç”, afirma Antón.

Pujar