elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més Santa Pola anuncia una oposició constructiva però implacable en la defensa dels interessos del municipi

Més Santa Pola anuncia una oposició constructiva però implacable en la defensa dels interessos del municipi
  • La confluència avisa que està “preparada per a liderar l’oposició al mal govern del Partit Popular”

Més Santa Pola, la confluència entre Compromís, Podem i Esquerra Unida, ha fet balanç dels resultats de les eleccions del 28 de maig. Des de la candidatura destaquen que “no s’ha aconseguit l’objectiu principal, l’expulsió del Partit Popular del govern de l’Ajuntament”, però valoren positivament la pujada en regidors (Més Santa Pola ha aconseguit dos edils), i subratllen que el canvi en l’equilibri de poders del consistori ha sigut mínim: “La legislatura anterior el PP tenia 14 regidores i regidors, sumant les regidores de Ciudadanos i VOX i els dos trànsfugues, que votaven sempre a favor de tot el que presentava el PP; en canvi ara en tindran 13 (11 del PP i 2 de VOX). El principal canvi és el nostre, que tindrem dos representants i podrem fer una oposició molt més forta”.

La regidora i regidor de Més Santa Pola seran Anna Antón i Esteve Ruiz, de 33 i 32 anys respectivament. El nou Grup Municipal anuncia una oposició constructiva, basada en la defensa d’una Santa Pola més verda, uns Serveis Socials forts, un mercat de vivenda que permeta a la ciutadania viure tot l’any al municipi, un urbanisme “que pense en el benestar de les persones i no en el negoci especulatiu d’uns pocs”, o una agenda cultural de qualitat i accesible per a totes i tots. Tot i això, tant els regidors com l’equip de persones que formen l’assemblea de Més Santa Pola asseguren que “no són ingenus”: “Les persones que estaran al nou govern són exactament les mateixes que han estat els quatre anys anteriors. Els coneixem i sabem perfectament què són capaços de fer i, sobretot, què no són capaços de fer”.

Més Santa Pola avisa que el pròxim govern del PP serà, “com a mínim prou deficient”, i assumix la responsabilitat de liderar una oposició que estarà “a l’altura de les expectatives”. “Serem el dic de contenció d’un Partit Popular que no té cap projecte per a Santa Pola ni els importa absolutament res el benestar de la ciutadania. Amb ocupar els sillons de l’Ajuntament ja els va bé”, assenyalen.

Pujar