elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Santa Pola acull la huitena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant

Santa Pola acull la huitena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant
  • Un total de 33 centres educatius han participat en les activitats d’esport adaptat al Poliesportiu Gran Alacant de Santa Pola

  • La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats serà el dimecres 12 de febrer a Alacant

MÉS FOTOS
Santa Pola acull la huitena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant - (foto 2)

La localitat de Santa Pola ha acollit la huitena de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren aquest curs escolar a les comarques d’Alacant, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.               

El Poliesportiu Gran Alacant de Santa Pola ha reunit 595 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, amb l’objectiu de realitzar diferents activitats esportives en una jornada amb format competitiu. Aquesta ha sigut una de les jornades amb més participació de la present edició del programa. A més de les activitats esportives, els quasi sis-cents participants han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En aquesta jornada han participat els centres CEIP Ciudad del Mar (Torrevieja), CEIP Nuestra Señora del Rosario (Torrevieja), CEIP Habaneras (Torrevieja), IES Mediterraneo (Torrevieja), CEIP Luis Cernuda (Elx), CEIP Virgen del Pilar (Pilar de la Horadada), CEIP San Fernando (Elx), IES Victoria Kent (Elx), CEIP Mariano Benlliure (Elx), CEIP Mediterraneo (Pilar de la Horadada), CEIP Las Culturas (Torrevieja), CCEE Alpe (Torrevieja), CEIP Virgen del Carmen (Torrevieja), CEIP El Acequión (Torrevieja), CEIP Cervantes (Santa Pola), CEIP Nuestra Señora de la Esperanza (Crevillent), CEIP Rafael Altamira (Alacant), IES Les Dunes (Guardamar del Segura), CEIP Antonio Machado (Torrellano), IES Nit de l’Albà (Elx), CEE Virgen de la Luz (Elx), IES Vega Baja (Callosa de Segura), CEIP Jaume I (Elx), IES Joanot Martorell (Elx), IES Canónigo Manchón (Crevillent), CEIP Clara Campoamor (Elx), IES Torrevigía (Torrevieja), CEIP Jorge Guillén (Elx).

L’organització i el desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Pola, el Centre Penitenciari de Fontcalent, l’IES Montserrat Roig d’Elx i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana.

La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant es desenvoluparà a la ciutat d’Alacant el pròxim dimecres 12 de febrer.

Pujar