elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut organitza la V edició de la Lan Party Tecnològica

La Regidoria de Joventut organitza la V edició de la Lan Party Tecnològica
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Joventut organitza la V edició de la Lan Party Tecnològica - (foto 2)

  L'últim cap de setmana de setembre Santa Pola es convertirà en centre de reunió dels amants de les noves tecnologies, els jocs en xarxa i les videoconsoles.

  Per cinqué any consecutiu, el Pavelló Silvia Martínez acollirà la celebració de la Santa Pola Lan Party, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre.

  Gràcies a la col·laboració de les empreses LogroDesbloqueado i Telecable Santa Pola, la Regidoria de Joventut donarà possibilitat a tots els joves que ho desitgen, a participar en la mostra gratuïta de videoconsoles (Xbox, Wii, Play Station) amb joc lliure, al que podran acudir tant el divendres 29 com el dissabte 30 a la tarda, fins a les 22.00 hores.

  El plat fort de la Lan Party és la concentració dels inscrits que prèviament hagen fet la seua reserva a l'enllaç que apareix a la web del Racó Jove (www.racojove.com) i que podran participar en la jornada del dissabte des de les 18.00 hores fins a la matinada del diumenge, ininterrompudament, aportant el seu propi material com PC's, pantalla, etc. i que tindran a la seua disposició una gran velocitat de navegació per jugar en xarxa, i participació als tornejos grupals.

  Aquest any es presenten algunes novetats, com l'aportació d'una pantalla geganta i l'organització de jocs de taula i jocs de rol que tindran lloc el dissabte.

  Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Racó Jove, ubicat al Centre Cívic de Santa Pola.

   

  Pujar