elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Igualtat de Santa Pola reprén els actes de manera virtual per a protestar contra la violència de gènere

La Regidoria d'Igualtat de Santa Pola reprén els actes de manera virtual per a protestar contra la violència de gènere

    L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria d'Igualtat, reprén les convocatòries per a protestar pels actes de violència de gènere. A causa de la situació sanitària actual per responsabilitat seran de manera virtual però sense oblidar-se d'una sola víctima.

    La intenció del consistori és visibilitzar i alçar la veu contra la violència masclista. Per això, l'últim divendres de cada mes, es convoca de manera virtual a tota la ciutadania, així com empleats/des municipals, a un minut de silenci en acte de protesta i repulsa contra la violència de gènere.

    Sentim un profund sentiment de dolor i indignació en denunciar aquest tipus de fets. Si les circumstàncies ho permeteren, es proposaria una concentració presencial l'últim divendres de cada mes.

    L'Ajuntament posa a la disposició de qualsevol dona que es puga sentir amenaçada, els serveis municipals especialitzats en violència de gènere. Cal recordar que el número 016 és un servei d'informació i ajuda a dones maltractades víctimes de violència de gènere i no deixa rastre en la factura telefònica.

    Pujar