elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Esports traurà una convocatòria d'ajudes per valor de 100.000€

La Regidoria d'Esports traurà una convocatòria d'ajudes per valor de 100.000€

    La regidoria d'Esports, a càrrec de María Dolores Tomás, té previst presentar una convocatòria d'ajudes a clubs, entitats esportives i esportistes individuals. Aquesta convocatòria consta de quatre programes, amb una dotació econòmica de cent mil euros a repartir entre ells.

    El primer programa és de promoció de l'esport i està dirigit a clubs, entitats esportives i té una dotació de 60 mil euros. El segon programa va dirigit a esportistes individuals, i la seua dotació és de 17 mil. El tercer va enfocat a l'organització d'esdeveniments i activitats esportives amb caràcter formatiu, com poden ser campus o carreres, i se li destinen altres 17 mil euros. I finalment, un programa enfocat a entitats i associacions o clubs que desenvolupen activitats específiques dirigides a la població de capacitats diferents, es destinen 6 mil euros.

    La convocatòria s'obrirà l'endemà de la seua publicació en el BOP i l'Ajuntament de Santa Pola ho publicarà tant en la seua pàgina web com en les xarxes socials per a major difusió, encara que María Dolores Tomás ha avançat que "els que vulguen participar han d'estar empadronats ací durant els últims dos anys, en el cas dels clubs o associacions, han de tenir el seu domicili social a Santa Pola".

    María Dolores Tomás ha explicat que l'objectiu d'aquestes ajudes és "fomentar l'esport per a tots. Amb elles volem contribuir a la promoció, planificació i gestió esportiva, propiciant la participació, la integració i la cohesió social, així com promoure l'associacionisme esportiu. Hi ha associacions que sorgeixen del no-res i poden tenir-ho més difícil, però també hi ha entitats que tenen més antiguitat i també volem que elles puguen seguir desenvolupant la seua activitat o fomentant nous esdeveniments i campionats".

    Pujar