elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Educació convoca el programa de beques de transport en educació no obligatòria

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria d'Educació, presenta per al present curs acadèmic el programa de beques de transport en educació no obligatòria. El termini de presentació de les sol·licituds és de 10 dies naturals, a comptar a partir de demà.
  María Dolores Tomás, regidora d'Educació, ha explicat que aquesta "és una ajuda que fa anys que no s'estava donant, s'ha recuperat una beca que era molt important".

  Podeu trobar en la pàgina web de l'Ajuntament les bases per les quals es regula la convocatòria per a la concessió d'ajudes econòmiques, destinades al transport d'estudiants d'educació post-obligatòria empadronats a Santa Pola. Va dirigida a estudiants que han de desplaçar-se, en algun mitjà de transport, a altres localitats on es troben situats els seus centres d'estudi o, dins del terme municipal entre les zones de Gran Alacant i els instituts en el carrer del Mar.

  Els estudis inclosos en aquesta convocatòria són: Estudis universitaris de grau de qualsevol universitat pública; estudis de formació professional de grau mitjà o superior, en centres públics o concertats; Batxillerat, i Estudis de formació bàsica, programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i programes ocupacionals (joves amb discapacitat), en centres públics o concertats.

  Recordem que per a ser beneficiaris d'aquestes ajudes els estudiants han d'estar matriculats en règim d'estudis presencials durant el curs 2018-2019, així com estar empadronats a Santa Pola i no ser beneficiaris d'altres beques per al mateix curs i fi. Teniu a la vostra disposició en la pàgina web de l'Ajuntament la resta de requisits, així com les bases, la sol·licitud i tota la informació necessària: http://www.santapola.es/index.php/educacion/

   

  Pujar