elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 40 persones acudeixen a la Biblioteca Central per a assistir a la conferència "Dimarts per la Salut"

Més de 40 persones acudeixen a la Biblioteca Central per a assistir a la conferència "Dimarts per la Salut"

    L'Ajuntament de Santa Pola, a través de les regidories de Cultura i Sanitat de l'Ajuntament de Santa Pola, han programat el sext cicle de conferències: “Dimarts per la salut” en col·laboració amb la Universitat d'Alacant i l'activa participació del professor de la Universitat, Josep Bernabeu Mestre.

    Mestre va parlar sobre Gastronomia, nutrició i salut: el repte i l'oportunitat d'aprendre a cuinar i a menjar. Aquesta conferència va tindre lloc el passat 2 d'abril a la Biblioteca Central, a la qual van acudir més de 40 persones.

    S'ha decidit plantejar aquest projecte pel el bon acolliment aconseguit pels cicles de conferències en valencià duts a terme en anys anteriors i a la possibilitat de comptar amb Eugenia Lorente, alumna llorejada de l'IES Cap de l´Aljub, que va preparar davant els nostres ulls diverses mostres de tapes típiques de la nostra terra, reinterpretades en aspecte, però amb tot el sabor tradicional.

    La programació d'aquestes conferències té diversos objectius, entre ells, difondre informació que millore els hàbits per a obtindre una millor qualitat de vida, fent servir per a això la nostra llengua en diferents contextos.

    Pujar