elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

IV Marxa Solidària Pro Alzheimer

IV Marxa Solidària Pro Alzheimer
  MÉS FOTOS
  IV Marxa Solidària Pro Alzheimer - (foto 2)

  L'Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Santa Pola (AFA) organitza la IV Marxa Solidària Pro Alzheimer, amb la col·laboració de la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Santa Pola.
  L'esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 25 d'agost, a les 21 hores. El recorregut serà de 5 km i s'iniciarà al parc Peña Grande, passant pels passejos marítims Santiago Bernabeu i Carloti, per a concloure a l'altura de la Cadena, a Santa Pola de l'Est.

  Una vegada finalitzada la marxa, l'Associació oferirà un refrigeri als participants a Platja Varadero.
  Les inscripcions seran a la seu d'AFA, ubicada a l'edifici del Club de Convivència de la Tercer Edat "La Senia", de 10 a 13 hores, així com el mateix dia de la marxa, 30 minuts abans del seu inici.
  Juntament amb el dorsal s'entregarà una polsera fluorescent per a omplir de llum verda el passeig com a símbol d'unió i suport a la malaltia.

  Mª Genoveva Molina y Francisco Tortosa, secretària i president d'AFA, animen a participar en aquest esdeveniment, ja que consideren que és una bona forma de col·laborar amb l'associació perquè aquesta pugui continuar proporcionant els seus serveis a familiars i malalts d'Alzheimer, Parkinson i altres demències. A més es tracta d'una activitat amena i per a tots els públics.

  Pujar