19 de gener de 2021 19/1/21

El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray

El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola ha acollit aquest matí la roda de premsa del Trofeu Nacional Gym Noray, un campionat englobat dins del sector de la salut i l'esport, més concretament en el Fitness i la cura del cos, que se celebra per dotzena vegada en la localitat de Santa Pola el 18 de maig.

  L'esdeveniment se celebrarà en el pavelló Lara González a partir de les 16.00 hores i albergarà més de 100 participants, que venen de tota Espanya i es divideixen en categories com Culturisme, Classic Bodybuilding, Bodi Fitness, Classic Physique, Bikini Wellness, Men´s, Bikini Fitness i Men´s Physique. Entre els participants, acudiran a la cita a Santa Pola la Campiona d'Espanya de l'any passat i una de les finalistes del Campionat d'Europa.

  S'entregarà el Trofeu de Campió Absolut i també el Trofeu al Millor Posador del campionat, per al qual haja realitzat la coreografia més elaborada.

  “Quan pugen a l'escenari es pot veure la passió que hi ha entre el públic i els atletes, perquè saben el que costa i l'esforç que s'ha realitzat. Hi ha un respecte profund perquè cadascun té la seua història darrere”, han apuntat des de l'organització. “Enguany es realitzarà un homenatge a Jorge Castell”, han volgut agregar, “que ens ha deixat enguany i volem realitzar-li un reconeixement”.

  Així mateix, també han volgut agrair a l'Ajuntament i als patrocinadors tota la labor realitzada, “perquè sense ells tot això no seria possible”.

  Pujar