elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray

El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray
  MÉS FOTOS
  El 18 de maig arriba el XII Trofeu Nacional Gym Noray - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola ha acollit aquest matí la roda de premsa del Trofeu Nacional Gym Noray, un campionat englobat dins del sector de la salut i l'esport, més concretament en el Fitness i la cura del cos, que se celebra per dotzena vegada en la localitat de Santa Pola el 18 de maig.

  L'esdeveniment se celebrarà en el pavelló Lara González a partir de les 16.00 hores i albergarà més de 100 participants, que venen de tota Espanya i es divideixen en categories com Culturisme, Classic Bodybuilding, Bodi Fitness, Classic Physique, Bikini Wellness, Men´s, Bikini Fitness i Men´s Physique. Entre els participants, acudiran a la cita a Santa Pola la Campiona d'Espanya de l'any passat i una de les finalistes del Campionat d'Europa.

  S'entregarà el Trofeu de Campió Absolut i també el Trofeu al Millor Posador del campionat, per al qual haja realitzat la coreografia més elaborada.

  “Quan pugen a l'escenari es pot veure la passió que hi ha entre el públic i els atletes, perquè saben el que costa i l'esforç que s'ha realitzat. Hi ha un respecte profund perquè cadascun té la seua història darrere”, han apuntat des de l'organització. “Enguany es realitzarà un homenatge a Jorge Castell”, han volgut agregar, “que ens ha deixat enguany i volem realitzar-li un reconeixement”.

  Així mateix, també han volgut agrair a l'Ajuntament i als patrocinadors tota la labor realitzada, “perquè sense ells tot això no seria possible”.

  Pujar