elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Exèrcit de Terra desplega per primera vegada a Santa Pola

L'Exèrcit de Terra desplega per primera vegada a Santa Pola

  L'Exèrcit de Terra, a través del seu Comandament Component Terrestre, i en l'àmbit de l'Operació Balmis, desplega un Equip Operatiu del Comandament d'Operacions Especials (MOE) a Santa Pola i Elx.

  Continuant amb l'Operació “BALMIS” i a fi d'establir els procediments d'actuació i els enllaços amb les Autoritats Locals i les Forces i Cossos de Seguretat per a actuar al més prompte possible quan siga requerit el MOE desplega hui per primera vegada en el municipi de Santa Pola.

  El Comandament d'Operacions Especials, amb el propòsit de donar suport a l'acció  de l'Estat i amb el principal objectiu de suport a la població en la lluita contra la pandèmia produïda pel virus COVID-19, en estreta coordinació amb la resta de la Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Organismes Institucionals i Administracions Públiques desplegarà en el municipi de Santa Pola per primera vegada.

  La Unitat actuarà en el municipi amb l'objectiu de reconéixer les zones més conflictives, infraestructures crítiques i establir un enllaç sòlid i eficaç amb autoritats locals i Forces i Cossos de Seguretat per a facilitar les seues comeses de presència i vigilància davant possibles incompliments de les mesures establides per l'Estat d'Alerta en les zones d'especial risc per al contagi.

  El MOE desplega aquest divendres 10 d'abril, a més de Santa Pola, a Elx, i ho ha fet fins hui a Alacant, Elx, Torrevieja, Orihuela, Alcoi, Ibi, Dénia, Javea, Benidorm, la Vila Joiosa, el Campello, Villena, Elda i Petrer.

  Pujar