elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alumnat dels col·legis de Santa Pola ha rebut tallers d'hàbits saludables i prevenció de lesions

    L'alumnat dels centres escolars de primària de Santa Pola ha rebut des del dia 11 de desembre fins al dia 18 del mateix mes tallers de conscienciació d'hàbits saludables. Aquesta iniciativa, impulsada pel Departament de Salut de l'Ajuntament, i duta a terme pels professors i estudiants del grau d'Infermeria de la Universitat CEU Cardenal Herrera pretén que els alumnes i les alumnes adquireixin hàbits saludables.

    S'han realitzat 119 intervencions comunitàries, en les quals l'alumnat posa l'accent en la importància de millorar els comportaments alimentosos; però també es tracten temes d'higiene o musculars, referents sobretot a l'hora de transportar càrregues o realitzar postures correctes quan estan asseguts en classe. A més, també se'ls ha ensenyat tècniques de primers auxilis.

    En total han estat 22 sessions d'alimentació, 20 d'higiene, 16 d'ergonomia, 26 de primers auxilis, 22 de valors i noves tecnologies i 13 d'hàbits saludables i prevenció del tabaquisme.

    Aquest projecte, impulsat pel departament de salut municipal, celebra aquest any la seva cinquena convocatòria, i segons afirmen des del departament tenen intenció de continuar realitzant aquest tipus de sessions, "perquè és important incidir en la promoció de la salut en tots els seus vessants, així com en la prevenció de malalties i lesions".

    Pujar