elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Santa Pola es prepara per a la 30 edició de la Mitjana Marató

L'Ajuntament de Santa Pola es prepara per a la 30 edició de la Mitjana Marató
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Santa Pola es prepara per a la 30 edició de la Mitjana Marató - (foto 2)

  Santa Pola està a punt de rebre la 30 edició de la Mitjana Marató, que tindrà lloc diumenge que ve 20 de gener. Encara que la festa esportiva donarà començament el divendres 18, ja que a la vesprada començarà la expo-fira del corredor, situada al Castell Fortalesa des de les 17.00 fins a les 20.30 hores, i allí els organitzadors entregaran els dorsals.

  El dissabte continua la fira, a partir de les 16.00 hores començarà la Mini Marató. La carrera s'inaugurarà amb el ball de Polanens, i, a més, podran participar des de la categoria pre-chupetins fins a cadets. Us recordem que la inscripció de la Mini-Marató es realitza de forma online a través del següent enllaç: https://www.rockthesport.com/es/evento/mini-maraton-santa-pola-19

  Al llarg d'aquesta setmana continuaran els preparatius, el muntatge de la fira del corredor acabarà durant la present setmana, i el divendres a la vesprada es tancarà parcialment l'Avinguda Pérez Ojeda per a anar preparant la infraestructura.

  Al seu torn, s'està coordinant el plantejament de la seguretat de la prova, tant Policia Local, Policia Nacional, Policia Autonòmica, Guàrdia Civil i Protecció Civil estaran presents. "Tenint en compte que encara estem a nivell 4 d'alerta antiterrorista hem de posar totes les precaucions necessàries perquè la prova es realitze amb la major seguretat", ha expressat Yolanda Seva, Alcaldessa de Santa Pola.

  Tots els cossos de seguretat de l'estat es coordinen per a estar presents en tots els moments de la prova: accessos a Santa Pola, zona de meta, guarda-roba, etc. A més, també es comptarà amb la Unitat Canina i el servei aeri. La coordinació de tots els cossos estarà situada en la prefectura de Policia Local de Santa Pola.

  "Aquest és un esdeveniment molt important per a Santa Pola, rebem a corredors, les seues famílies i amics; a més, tot el poble es bolca en la prova. Desitgem que la Mitjana Marató transcórrega amb alegria i normalitat, i per això volem recordar que s'utilitzen els pàrquings disponibles com ho són: Biguetes, Carrefur o Polamax entre altres", ha explicat Yolanda Seva.

  Pujar