elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Santa Pola continua amb els tràmits del Pla Edificant

  L'Ajuntament de Santa Pola ha continuat aquesta setmana amb els avanços del Pla Edificant, un projecte de cooperació entre l'administració local i la Generalitat que pretén adequar els col·legis de la vila marinera.

  Les adequacions en el CEIP Ramón Cuesta es realitzaran a través d'un contracte menor, a l'espera de ser adjudicat. El consistori confia que les obres puguen començar durant les vacances de Setmana Santa.

  Els CEIPs Verge de Loreto, Azorín i Vicenta Ruso es troben en la mesa de contractació a l'espera d'adjudicar-ho a la millor oferta.

  Així mateix, els CEIPs Joanot Martorell, José Garnero i Cervantes presenten obres més complexes, per la qual cosa ara mateix s'està emplenant la documentació perquè isquen els plecs.

  María Dolores Tomás, regidora de l'àrea d'Educació, ha explicat que "estem agilitant els processos perquè totes les obres comencen durant les vacances de Setmana Santa, encara que en aquells col·legis en els quals es puga, es començarà abans, sempre que les obres no afecten el desenvolupament normal de les classes".

  Referent al col·legi Hispanitat s'està tramitant la construcció d'un nou centre d'una sola línia en el recinte antic. Ara mateix la sol·licitud d'adhesió al pla està presentada, mancant la confirmació per part de la Generalitat.

  Quant als instituts, s'ha presentat també la sol·licitud de millores i adequació per als dos instituts que hi ha en la localitat. Una vegada que estiguen admesos, es continuarà amb els tràmits pertinents: acord plenari i redacció de la memòria. El Pla Edificant també recull la construcció del primer institut de Gran Alacant, actualment l'Ajuntament ha enviat la memòria tècnica i l'acord plenari, a l'espera que la Generalitat envie la delegació de competències.

  Pujar