elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament ja compta amb la confirmació de Conselleria per a construir l'institut de Gran Alacant

    L'Ajuntament de Santa Pola ha rebut aquest mes la confirmació de Conselleria per a la construcció del primer institut de Gran Alacant, que estarà situat a esquena del CEIP Vicenta Rus, en l'Avinguda Escandinàvia.

    "Des que arribem hem tingut reunions amb Conselleria per a parlar de la necessitat d'un institut en Gran Alacant", ha explicat María Dolores Tomás, Regidora d'Educació, "amb el Pla Edificant decidim introduir l'institut, que es va acceptar des del principi, però ara ens ha arribat la confirmació".

    L'institut, que tindrà capacitat per a 1.120 alumnes, comptarà amb un total de 24 aules d'Educació Secundària Obligatòria, i 8 de Batxillerat, a més tindrà dos cicles formatius de la família de la imatge personal.

    L'Ajuntament seguirà amb els tràmits marcats, una vegada que Conselleria ho revise, s'enviarà la resolució d'acceptació de competències, que ha de passar per ple. Una vegada rebuda la resolució definitiva es podrà licitar la redacció del projecte, per a després licitar l'execució de les obres.

    Pujar