elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Iván Pastor inaugura el futur projecte del Centre d'Entrenament i Tecnificació de Windsurf

Iván Pastor inaugura el futur projecte del Centre d'Entrenament i Tecnificació de Windsurf
  MÉS FOTOS
  Iván Pastor inaugura el futur projecte del Centre d'Entrenament i Tecnificació de Windsurf - (foto 2)

  Santa Pola va acollir divendres passat al regatista olímpic Iván Pastor, que va inaugurar el projecte del Centre d'Entrenament i Tecnificació de Windsurf en el Club Nàutic de Santa Pola, inauguració a la qual va acudir la regidora d'Esports de la vila marinera, María Dolores Tomás. Aquest centre naix amb diversos objectius, entre els quals destaca el situar a la ciutat de Santa Pola en el mapa mundial com a centre internacional de tecnificació de windsurf aprofitant la seua imatge i la seua projecció.

  També, i com a objectiu marcat, Iván Pastor es planteja el poder ajudar als regatistes de la Comunitat Valenciana, aportant els coneixements i la experiència que ha collit al llarg de la seua dilatada carrera esportiva. Però aquest futur centre també vol ser peça clau en la preparació d'Iván de cara els JJOO de Tòquio 2020.

  El president del Club Nàutic, Pascual Orts, ha explicat que aquest projecte "naix de diverses reflexions entre el regatista i el Club, tots som conscients de que arribarà un moment en el que Iván no podrà estar al màxim nivell que se li exigeix a un esportista d'elit i sabent que aqueix dia arribarà, ara comencem a crear un nou camí en el qual Iván seguirà donant i aportant el màxim de si mateix en benefici dels joves regatistes que ara estan iniciant el seu camí, principalment".

  El centre només acollirà la preparació de regatistes de windsurf del Club o de la pròpia Federació, sinó que també serà punt de trobada i preparació per a molts regatistes internacionals que coneixen a Iván Pastor, sent tota una garantia entrenar amb ell, a més de conèixer molt bé les magnífiques condicions meteorològiques amb les quals compta Santa Pola.

  Pujar