elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una imprudència al volant acaba en un brutal accident a Santa Pola

Una imprudència al volant acaba en un brutal accident a Santa Pola
  • La imatge de com va quedar un dels cotxes implicats esglaia, el conductor va acabar a l'hospital amb un politraumatisme

Un accident de trànsit aquest dimecres a la tarda va acabar amb greus conseqüències a Santa Pola. Pel que sembla, una imprudència al volant va acabar amb un home de 72 anys a l'hospital i amb el cotxe sinistre total, tal com es pot apreciar a les imatges.

El succés va tenir lloc cap a les set de la tarda a la carretera CV-865, a l'altura del Km11, quan dos vehicles van xocar per la imprudència d'un, segons expliquen fonts policials. El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

L'equip mèdic del SAMU va fer maniobres de suport vital avançat a un home, de 72 anys, que presentava politraumatisme, han explicat fonts del CICU. Després de ser estabilitzat, el ferit va ser traslladat a l'hospital General Universitari d'Elx, a l'ambulància del SAMU.

La Policia Local de Santa Pola ha compartit la imatge del sinistre a les seues xarxes socials per denunciar com una imprudència al volant pot tenir greus conseqüències: “Volem ràpida recuperació als afectats i preguem màxima precaució a tots els conductors”, han compartit.

Pujar